"פסטיבל המטבח הישראלי" מזמין אתכם להגיש מועמדות ולקחת חלק באירוח אירועי הפסטיבל

  • 1. אנו מזמינים אתכם: שפים, מסעדות, ברים, בתי קפה, מעדניות, יקבים, מבשלות, מזקקות, מאפיות, קונדיטוריות, שווקים, בתי בד, מחלבות, חוות, חקלאים, דבוראים, יצרנים קטנים, יזמים קולינרים, כותבים, אנשי אקדמיה, אמנות, ובכלל מפעלי, חברות ומותגי מזון לפנות אלינו ולהציע הצעות לפעילויות ותוכן עבור אירועי "פסטיבל המטבח הישראלי".
  • 2. אנו מזמינים מועצות אזוריות, רשויות מקומיות, עיריות, חברות ציבוריות, מרכזי מבקרים, עמותות והתאגדויות לפנות אלינו ולהציע הצעות ללקיחת חלק ואירוח ב"פסטיבל המטבח הישראלי".
  • 3. אנו מזמינים את הציבור הרחב להציע הצעות לאירועים מעולמות האוכל, לרבות אירועי פופ-אפ, אירוח ביתי, פוד טראקס, הרצאות, טעימות מזון ומשקאות, סדנאות בישול (בזום או פרונטלי), סיורי אוכל וסיורי שווקים וכל תוכן ורעיון המתקשר לעולמות המטבח הישראלי ולהיות שותפים ביצירת תוכן חדש ומקורי של "פסטיבל המטבח הישראלי".

יתרונות השתתפות באירועי חודש המטבח הישראלי:

1. יוקרה – "פסטיבל המטבח הישראלי״ הינו אירוע ראשון מסוגו בארץ, התורם להתפתחות המטבח הישראלי, הגדרתו והווייתו, בניהול מקצועי של אנשי קולינריה מן השורה הראשונה. לקיחת חלק באירועי הפסטיבל מאפשרת במה אקסקלוסיבית לפעילות של משתתפיה אשר ייבחרו בקפידה.

2. שיווק ויח"צ – משתתפי ״פסטיבל המטבח הישראלי״ ופעילותם יופיעו באתר שיוקם במיוחד עבור האירוע ובאתר חברת toMix . כמו כן, יזכו לחבילת שיווק וקידום, אשר ישווקו את התכנים והכרטיסים לאירועי הפסטיבל

הפסטיבל ישווק בקמפיין טלוויזיה, קמפיין דיגיטל של מאקו ו-N12 ובנוסף הפקת הפסטיבל תפיק קמפיין דיגיטל בגוגל, פייסבוק ואינסטגרם.

כלל כלי השיווק יפנו לאתר הפסטיבל ולאתר toMix , באתרים אלו יקבל כל משתתף ספוט מכירה.

בנוסף, כל משתתף יקבל ערכת שיווק הכוללת פוסט וסטורי לפייסבוק.

את הפסטיבל ילווה משרד יחסי ציבור, אשר ישלח לגופי התקשורת הודעות על משתתפי הפסטיבל ועל פעילותם. כל המשתתפים ישתפו פעילות עם יחסי הציבור ומוזמנים אף להציע הצעות לקידום תכניהם.

3. רווח כלכלי – הכניסה לאירועים תהיה בתשלום אשר ייקבע במשותף ע"י המשתתפים והפקת הפסטיבל או בחינם.

לוח הזמנים:

1. 17 באוגוסט – 19 בספטמבר | מועדי הגשת הקול הקורא

2. 20-25 בספטמבר | הודעה למגיש ההצעה

3. 15 באוקטובר | פרסום האירוע

4 . 11-27 בנובמבר | אירועי הפסטיבל

קריטריונים:

1. אירוע בעל תוכן מקורי – אשר זוהי הצגת בכורה לתכניו לקהל הרחב. ניתן להציע פורמט אירוע קיים, אך חייב להיות בו אלמנט מהותי של חידוש.

2. אירוע בעל תוכן מקומי – אשר זיקתו למטבח הישראלי ברורה, אם ע"י טרואר, מסורת, היסטוריה, עתיד.

3. יכולת הפקה מוכחת – למציע ניסיון מוכח באירוח קהל, וערך לפחות 4 אירועים בסדר גודל דומה.

4. בעל ביטוחים והיתרים – ברשותו של המציע את כל המסמכים והרישיונות כפי שמופיעים בתקנון. הביטוחים וההיתרים יהיו תקינים ותקפים במהלך תקופת הפסטיבל.

5. המציע הינו אזרח ישראל, מעל גיל 18.

6. המציע מתחייב להשתתף בפסטיבל, בהתאם לתכנית וללוחות הזמנים שייקבעו, לשתף פעולה עם חברת ההפקה, ולהעביר את כל המידע הנחוץ למען קיום תקין של האירועים.

דמי רישום והשתתפות:

דמי רישום בסך 180 ש״ח ייגבו במעמד ההגשה. הם נועדו לכסות עלויות טיפול בבקשה ומהווים גם דמי רצינות עבור לקיחת חלק בפרויקט ואינם מבטיחים ההשתתפות.

עיריות, מועצות אזוריות, עמותות וגופים ציבוריים – נא לפנות אלינו לכתובת המייל: contact@israelicuisine.co.il

1.אירועים אשר להם מכירת כרטיסים מראש – מעלות הכרטיס ינוכו דמי טיפול וסליקה בסך 10%. בנוסף עליהם תנוכה הנחה של 5% ללקוחות אמריקן אקספרס

2.במקרה שמציע מעוניין לארח אירועים חינמיים, כלומר שאין להם דמי כניסה מראש (למשל, מכירת גבינות מיוחדות) – עלות ההשתתפות הינה:

אירוע עד 50 איש – בעלות של 800 ש"ח לא כולל מע"מ להפקה

אירוע עד 100 איש – בעלות של 1,500 ש"ח לא כולל מע"מ להפקה

אירוע עד 200 איש – עלות של 2,500 ש"ח לא כולל מע"מ להפקה

אירוע עד 400 איש עלות של 3,000 ש"ח לא כולל מע"מ להפקה

לאירוח אירוע גדול מ-400 איש יש לפנות להפקה למייל: contact@israelicuisine.co.il

הרשמה:

המבקשים להציע הצעות עבור ״פסטיבל המטבח הישראלי״ נדרשים למלא את הטופס ולצרף את המסמכים עד ליום ראשון, בתאריך 19.9.21

1. טופס הגשת מועמדות לפסטיבל המטבח הישראלי

2. צילומים ולוגו 


במידה והצעתכם נבחרה:

1. הודעה בדבר קבלת ההצעה תישלח לכתובת המייל אשר תעודכן בטופס ההרשמה.

2. נציג מטעם חברת ההפקה ייצור קשר כדי לקבל פרטים נוספים על האירוע ולפתוח את עמוד האירוע.

3. תהליך מכירת הכרטיסים ייעשה באתר חברת toMix, מוסכם מראש כי ינוכו דמי טיפול וסליקה בגובה 10% מעלות הכרטיס וכן 5% נוספים הנחה ללקוחות חברת אמקס. יתרת הסכום תועבר למשתתף בתנאי תשלום שוטף +30 ממועד סיום הפסטיבל לחשבון הבנק כפי שיעודכן בחברת ההפקה ובכפוף לקבלת חשבונית מס.