קול קורא להגשת מועמדות לפרסי המטבח הישראלי

אנו מזמינים: אתכם שפים, מסעדות, ברים, בתי קפה, מעדניות, יקבים, מבשלות, מזקקות, מאפיות, קונדיטוריות, בתי בד, מחלבות, חוות, חקלאים, יצרנים, יזמים, כותבים, אנשי אקדמיה ובכלל, חברות ועמותות לפנות אלינו ולהגיש מועמדות לקבלת פרס מצוינות במסגרת ״פרסי המטבח הישראלי״.

קטגוריות הפרסים:

בתחום המסעדנות

פרס המסעדה המצטיינת של המטבח הישראלי
פרס השף המצטיין של המטבח הישראלי
פרס השף המבטיח של המטבח הישראלי
פרס המסעדה החדשה המצטיינת של המטבח הישראלי
פרס אוכל הרחוב המצטיין של המטבח הישראלי
פרס מוסד הקולינריה המצטיין של המטבח הישראלי
פרס המסעדה הכשרה המצטיינת של המטבח הישראלי

בתחום היזמות והחדשנות

פרס המיזם המצטיין לקידום המטבח הישראלי
פרס מיזם החדשנות המצטיין של המטבח הישראלי

בתחום התקשורת

פרס מצוינות בתיעוד המטבח הישראלי – מדיה כתוב
ומשודרת:
פרס מצוינות בתיעוד המטבח הישראלי – מדיה חברתית:

בתחום החקלאות, הייצור וחומרי הגלם

פרס מצוינות לחקלאי ישראלי
פרס מצוינות ליצרן ארטיזנלי ישראלי
פרס מצוינות בתחום ייצור היין, הבירה והאלכוהול

פרסי הוקרה מיוחדים
פרס השראה יוצאת דופן
פרס הוקרה מיוחד

לוח הזמנים:

 25 באוגוסט – 30 בספטמבר | מועדי הגשת הקול הקורא

 10 באוקטובר | סבב הצבעה ראשון

 13 באוקטובר | תחילת קמפיין פסטיבל המטבח הישראלי

 7 בנובמבר | סבב הצבעה שני

10 בנובמבר| הכרזת השורט ליסט "פרסי המטבח הישראלי"

 11-27 בנובמבר | פסטיבל המטבח הישראלי

 26 בנובמבר | הטקס החגיגי ״פרסי המטבח הישראלי״

הרשמה:

המבקשים להגיש מועמדות עבור ״טקס פרסי המטבח הישראלי״ נדרשים למלא את הטופס ולצרף את המסמכים עד ליום חמישי, בתאריך 30.9.21

 טופס הגשת מועמדות ל"טקס פרסי המטבח הישראלי"

 צילומים ולוגו .

אם נבחרתם לעלות לשלב המועמדים הסופיים – ה״שורט ליסט״ – ל"פרסי המטבח הישראלי":

 הודעה בדבר אישור מועמדות תישלח לכתובת המייל אשר תעודכן בטופס ההרשמה.

 נציג מטעם חברת ההפקה ייצור קשר כדי לעדכן ולקבל פרטים נוספים.

 בקש מכם לשתף פעולה עם יחסי הציבור והקידום של הטקס, וכן לשריין את יומנכם ולעשות מאמץ מירבי כדי להגיע אליו.